ÚVODNÍ PŘEHLED

Následující nastavení se vztahují k modulu Úvodní přehled.

Umístění nastavení pro Úvodní přehled v Globálních nastaveních
Umístění nastavení pro Úvodní přehled v Globálních nastaveních

CDESK widgety jsou informační dlaždice určené pro úvodní přehled. Jejich prostřednictvím můžete přistoupit k detailním informacím.

Zobrazení widgetů

V této části si můžete nastavit, které widgety se budou zobrazovat na Úvodním přehledu. Widget bude do přehledu zahrnut, pokud se přepínač nachází ve stavu zapnuto . CDESK nabízí tyto widgety:

  • Moje aktivity – Rychlý přehled
  • Moje aktivity
  • Nástěnka – Rychlý přehled
  • Katalog požadavků
  • Uživatelské požadavky – Rychlý přehled
  • Oznámení – Rychlý přehled
  • Plánovaná práce
Nastavení zobrazení widgetů na úvodním přehledu
Nastavení zobrazení widgetů na úvodním přehledu

Výchozí nastavení úvodního přehledu

Výchozí nastavení úvodního přehledu
Výchozí nastavení úvodního přehledu

Nastavení úvodního přehledu pro operátory a řešitele – umožňuje nastavit, které widgety se budou na úvodním přehledu zobrazovat účtům zařazeným do skupin Operátor a Řešitel. Kliknutím na ikonu se zpřístupní okno pro výběr widgetů. Přidávání widgetů je podrobně popsáno v textu Úvodní přehled→Přidávání widgetů. Nastavení aplikujete kliknutím na tlačítko Použít, které se nachází v pravém horním rohu.

Okno pro nastavení úvodního přehledu pro operátory a řešitele
Okno pro nastavení úvodního přehledu pro operátory a řešitele

Pomocí funkce Povolit uživatelské změny můžete uživatelům povolit / znepřístupnit úpravu takto nastavených widgetů. Editace widgetů je povolena, pokud se přepínač nachází v poloze zapnuto .

Nastavení úvodního přehledu pro ostatní účty – umožňuje nastavit, které widgety se budou na úvodním přehledu zobrazovat všem účtům, které patří do skupin zákaznických účtů a Easyclick účtů. Kliknutím na ikonu se zpřístupní okno pro výběr widgetů. Přidávání widgetů je podrobně popsáno v textu Úvodní přehled→Přidávání widgetů. Nastavení aplikujete kliknutím na tlačítko Použít, které se nachází v pravém horním rohu.

Pomocí funkce Povolit uživatelské změny můžete uživatelům povolit / znepřístupnit úpravu takto nastavených widgetů. Editace widgetů je povolena, pokud se přepínač nachází v poloze zapnuto .